MENU
MENU

Halmstad, Boudoir Fotografering | Miss S.

Boudoir / Morgongåva , January 15, 2017

Miss S. kom till mig för en boudoir session, hela vägen från Halmstad.
Senare bad jag henne att beskriva upplevelsen, och hon skrev följande:


‘Jag har aldrig varit så nervös inför en fotografering, samtidigt som det var sjukt spännande.’


‘Jag hade följt Zitas bilder i nästan ett år och haft kontakt med henne tidigare, så jag vågade fråga om en boudoir fotografering. Zita peppade och uppmuntrade mig. Jag var och är inne i en fas i livet där jag måste gå ur min bekväma zon och våga göra nytt. Trots jag stod framför kamera tidigare så har jag nog aldrig varit så nervös inför en fotografering samtidigt som det var sjukt spännande.

Detta var helt nytt för mig med att ta lite mer lätt klädda proffsiga bilder. Jag körde till henne från Halmstad genom Göteborg och själva resan dit redan kändes som en utmaning. När jag kom till Zita så satt vi oss ner, pratade och drack te. Det var jätte mysigt. Hon fick mig lugnare medan vi fixade smink och hår vilket var väldigt avslappnande. Under fotograferingen så släppte mycket av nervositeten (lite var givetvis kvar). Jag hade några önskemål och dessa lyssnade hon till 100%. Hon dirigerade mig och styrde fotograferingen super bra.’


‘När jag fick bilderna så började nästan tårarna komma. Trodde knappt att den snygga tjejen var JAG!’


Zita fick fram olika bilder utav mig och få mig att se lika fin ut som alla andra på sådana bilder. Trodde inte detta när jag åkte till henne. Nu vet jag att jag är vacker som jag är trotts jag inte ser ut som någon smal modell.
Jag är en kvinna! En stark självständig kvinna! ‘

När jag läser sådan feedback från någon jag fotat, känner jag mig så glad att jag kunde hjälpa till, att hon fick se sig själv, vacker. Jag älskar mitt arbete!

 

ALLA KVINNOR ÄR VACKRA, JAG KAN SE DET I MIN KAMERA!


Vill du boka egen session?

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

No Comments

LEAVE YOUR COMMENT

Previous post Next post
Zita M. Photography 2019