MENU
MENU

Borgerlig vigsel, Marstrand | Tina + Joakim

Wedding / Bröllop , October 21, 2017

Det var en väldigt solig dag på Marstrand. För många turister en till fin sommar dag. Men Tina och Joakim hade  väntat på denna dag länge. För det var då, där under borgerlig vigsel på stranden, de äntligen sa ‘JA’ till varandra. Jag var tillfrågad att komma och dokumentera denna stora händelse.

Förberedelser, såsom firandet efter vigseln tog plats på Marstands Havshotell. Bröllopsporträtt fotades på klipporna på Marstrandsön, Arvidsvik.

Marstrands Havshotell, Brud förberedelserFörsta blick mellan brud och brudgumFärja transport, MarstrandBröllopsporträtt på brudpar, MarstrandVacker brudsminkkning på en blond brudBorgerlig vigsel på klippor, MarstrandBröllopsfoto på brudparet på MarstrandBröllopsporträtt på klipporna, MarstrandBröllopsfoto på klippor vid havetAtt gifta sig på Marstrand, bröllopsbilder Tinas brudbukett på hennes bröllop Borgerlig vigsel på en strand Riskastning på Tina och Joakims bröllop Familjeporträtt på ett bröllop på Marstrand Bröllopsfirande på Marstrands Havshotell

Porträtt bilder på brudpar, Marstrand
GRATTIS!

LETAR NI EFTER BRÖLLOPSFOTOGRAF?
KONTAKTA MIG HÄR.

Save

Save

Save

No Comments

LEAVE YOUR COMMENT

Previous post Next post
Zita M. Photography 2019